martes, 14 de junio de 2016

Recomanacions d'estiu als futurs alumnes de Geografia

Aquestes recomanacions van dirigides als alumnes. Encara no se si seré jo el professor de l'asignatura, però les recomanacions crec que seran d'utilitat siga qui siga el que la impartisca el proper any. 

Bon estiu.

Txema Gil


MATÈRIA: GEOGRAFIA  2n BATXILLERAT

La Geografía es una asignatura optativa que se cursa y evalúa en segundo de bachillerato en la modalidad de Humanidades. 


- Recomendamos a los alumnos repasar los conceptos aprendidos en la asignatura de Ciencias Sociales de 3º E.S.O (os puede valer como guía las entradas que he colgado para los alumnos de este año) en este mismo blog. O también pinchando en las etiquetas de la columna de la derecha que pone Geografía, os saldrán todas seguidas.

- Deberéis recordar cuestiones referidas a la población mundial, el medio rural, el medio urbano, el medio natural, etc. Esto ayudará a seguir las clase con más interés y contribuirá a un mejor aprovechamiento de los contenidos que se impartan.RECOMANACIONS D'ESTIU 

  • Vos recomane llegir la premsaÉs molt important que esteu atent a tot allò que passa al vostre entorn. Som ciutadans del món i hem de conèixer els problemes que ens envolten per a tractar de buscar la solució. És la nostra obligació. I a més ens ajuidarà molt a entendre els problemes i temes que donarem en Geografia i història, doncs la Història, malauradament, sempre es repeteix.
  • També llegiu qualsevol llibre de novel.la històrica, de qualsevol època o autor...
  • Ah! I  aneu al cinema, que desperta la imaginació i permet conèixer altres llocs del món.
  • Visiteu monuments: el castell del poble o del lloc de vacances, l'església, patejeu el seus carrers, parleu amb la gent i empapeu-vos de la realitat que vos envolta i així podreu comprendre com aquest m´pon és molt divers i trencareu l'illa on viviu. 
  • Parleu amb la gent major: tenen molta experiència i de segur que vos poden contar moltes històries i anècdotes del passat que vos faran vore que la vida no sempre ha segut com huí, que per molt que penseu que estem passant per una dolenta situació, al passat, més recent del que vos penseu, la situació era molt difícil. pareu l'orella que s'apren molt de les històries dels "abuelos cebolletas"
  • Podeu escriure un diari de tot allò que heu visitat i fet aquest estiu relacionat amb la Geografia (excursions al camp o visites a paisatges diversos) amb la Història (camps de batalla o llocs on pasaren coses interessants) o l'Art (esglésies, palaus, castells, museus, altres ciutats...) Vos agafaré eixe diari com a treball voluntari al començament del curs i podreu encetar el nou any amb un positiu a les vostres notes del primer trimestre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario